Pagina de start a forumului Manechiura.MyForum.ro
FAQ  Profil  Mesaje private  Grupuri  Membri  Cautare  Inregistrare  Autentificare
Mesaje private
Slabitul mancand?!

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Manechiura.MyForum.ro -> Retete de slabit
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
alice1234
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Apr/2011

MesajTrimis: 06/04/2011 12:10    Titlul subiectului: Slabitul mancand?! Raspunde cu citat (quote)

Buna!Si eu am cateva probleme cu greutatea .Sotul meu vazu-se in schimb cat de mult ma chinui sa slabesc si cate tratamente folosesc asa ca mi-a facut de o saptamana un cadou.Nu stiu de unde a auzit el de produse de slabit,cred ca s-a interesat foarte mult..In fine..va dati seama cat de curioasa m-a facut si nu m-am lasat pana nu mi-a aratat de unde l-a cumparat..a cedat in cele din urma si m-a trimis aici http://www.sanafarm.ro/programul-nutrisaveurs-slabeste-cu-placere-p-3789.html ..cand am vazut cat costa m-am speriat si imi venea sa tip;)) dar am zis ca si asa l-a cumparat si nu i-am mai reprosat nimic...acum nu stiu ce sa fac,daca sa il folosesc sau nu..a auzit cineva de el? smiles/innocent.gif" alt=":innocent:" border="0" />
AdBot
Robotelul cu reclame

Ce este AdBot ?
Click aici

MesajTrimis: 30/01/2012 04:14    Titlul subiectului: AdBot

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Manechiura.MyForum.ro -> Retete de slabit Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum